EN

Imah>produk>Torowongan Freezer

Dapur terowongan band padet

IHTISAR

Ékuénsi ékspérénsi torowongan utamina dianggo pikeun ngabekukan produk katuangan datar, sapertos isi lauk, hurang dikupas, cumi-cumi, pangsit, dll. Ékuator torowongan dilengkepan évaporator anu higienis sareng épéktip anu épéktip pisan, anu ngagunakeun metode suplai cair pangénggalna, ngamungkinkeun pikeun 20 % efisiensi bursa panas langkung luhur tibatan metode tradisional.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Aliran udara horisontal, aliran hawa tibalik di luhur sareng handapeun sabuk padet, jarak sirkulasi hawa anu pondok, beku gancang, leungitna beueus produk anu handap.

Élaporator Aluminium, Nilai tukeur panas tinggi.

Évaporator perenahna sapanjang beubeur padet. Aréa raray ageung, ibun low ngawangun-up, interval defrosting panjang.

Cai sareng defrosting gas panas mastikeun kabersihan évaporator.

Panto nyayogikeun aksés dina jero kurungan. Jalur jalan disayogikeun dina sabuk salaku aksés pikeun beberesih

Kulit pager stainless steel di dua sisi, pigura kandel stainless steel.

Kelas dahareun diimpor sabuk tinggi stainless steel sabuk padet.

Dual elt drive di sisi infeed sareng outfeed pikeun nyegah sabuk tina dieunakeun atanapi ngabelokkeun.

Sabuk washer disayogikeun pikeun ngajaga kabersihan sabuk.


struktur

struktur

Sabuk tunggal / Sabuk kembar

Kisaran lébar sabuk

1200mm-1500mm

Erentang panjang nclosure

Jinis sabuk padet: 11.7m-22.36m, tiasa ngarobih

lemah nu dipager

Dipager insulated kalayan témbok polyurethane kandel100mm, cahaya interior, sareng kulit stainless steel. Fdipager dilas ully meunang milih.

sabuk

Jinis sabuk

Sabuk padet kelas dahareun SS

Panjangna Infeed

2200 ka 5000 mm, tiasa ngarobih

Panjangna nyusu

1200mm, tiasa ngaropea

Data Listrik

catu daya

Tegangan nagara daérah

Kandang panel kontrol

Panel kontrol stainless steel

pangawasan

Kontrol PLC, layar rampa, kaamanan sensor

Data Refrigerasi

Refrigerant

Freon, Amonia, CO2

coil

Beusi sténless/tabung aluminium, fin aluminium sareng penggemar kakuatan

NguapWaluya temp

-45

Hungkul wanci

Jinis sabuk padet: 3-60min tiasa diatur


Éta ideu pikeun kadaharan ti laut, pastry, daging buah sareng tuangeun anu disiapkeun.