EN

Imah>produk>Piring Freezer

WA WF séri horisontal piring beku

IHTISAR

Piring beku sapertos kitu tiasa dianggo pikeun katirisan produk anu béda dina baki, wajan sareng kotak, cocog pikeun kadaharan ti laut, daging anu dikemas alit sareng tuangeun sanés dina blok. Pelat-pelat di jero disimpen sacara horisontal supados produk dina baki atanapi bungkus tiasa ditunda pelatna pikeun beku anu langkung saé. 

  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Kulkas tiasa Freon, Amonia atanapi CO2

● Didamel tina cai laut tahan Aluminium, kelas dahareun. Pelat aluminium Square 25mm kandel masihan kakuatan tinggi, tahan korosi tinggi sareng konduktivitas termal. Pelatna otomatis dilas sareng gaduh deformasi minimum.

 Dipager na insulated kalayan salah sapotong poliuretan foaming pikeun mastikeun struktur mantap sareng ngaleutikan karugian tiis ku ngaleungitkeun mendi.

Kuburan beku piring Square nyaéta stainless steel. Éta tiasa ngadukung lingkungan laut anu keras sareng gampang dibersihkeun.

Sél Selang fléksibel PTFE bébas bocor, sambungan flang atanapi benang. Selangna ditutupan ku untun stainless steel 304L.


◆ Ukuran épéktip pelat penguapan: 2020 × 1252 (mm)

◆ Wewengkon beku: 25.2m2

◆ kapasitas katirisan: 1500kg / buleud (Dumasar 15kg / blok, diménsi blok: 600mm × 400mm × 80mm)

◆ Jumlah pelat: 10; Lapisan katirisan: 10

◆ Ngalereskeun pelat: 55mm - 108mm

◆ Suplai cair: Pompa

◆ Maksimalkeun beban pendinginan: 46kw (Temp épaporasi: -35 ℃, Temp Kondensasi: + 35 ℃)

◆ Temp infeed: + 20 ℃ Temp outfeed ::-18℃

◆ Garis cair: φ38 Garis gas: φ76

◆ Stasion hidrolik: (1) Motor listrik tina pompa minyak: 1.5kw (380V / 50Hz)

         (2) Atur pencét. tina pompa minyak: 5MPa

         (3) Aliran pompa minyak: 10L / mnt

         (4) Minyak hidrolik: # 46; 68kg (khusus)

◆ kakuatan dipasang: 1.5kw

◆ Diménsi gembleng: 3460mm (L) × 1900mm (W) × 2990mm (H)

◆ Beurat: 3600kg


Idéal pikeun ngabekukan lauk, hurang, daging, jangjangan, siap tuang dina baki atanapi kotak. 

Seafoods
Produk unggas