EN

Imah>produk>Piring Freezer

Baku hawa ngabeledug

IHTISAR

Blast freezer sareng panyimpenan tiis tiasa didesain numutkeun sarat anu ditangtoskeun. Lambaran logam anu diimpor sareng garis pamrosésan panel mastikeun kinerja insulasi anu dipercaya tina panel. Kami kerjasama sareng bagian kulkas anu terkenal di dunya pikeun ngalengkepan sistem

  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Kapadetan tinggi panel foamed PU kalayan kinerja insulasi anu saé.

Lambar stainless steel atanapi warna waja.

Épaporator silih tukeur épisiénsi tinggi, kipas aksial low noise.

Suhu sistem kontrol otomatis suhu mikro, gampang dioperasikeun sareng dipiara.

Troli sareng baki dina pilihan.

Diménsi sareng spésifikasi tiasa disaluyukeun.