EN

Imah>produk>Cooler hawa

Dual coil cooler hawa

IHTISAR

Cooler hawa coil dobel digunakeun sacara luas pikeun tutuwuhan operasi, platform sareng tempat padamel tanaga sanés. Éta tiasa ngaropea pikeun sagala rupa sarat.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Pendingin hawa ieu cocog pikeun situs operasional anu kedah di-AC. Éta tiasa ngajaga suhu daérah pengolahan tuangeun rendah.

● Sirkulasi hawa lemes sareng seragam.