EN

Imah>produk>Cooler hawa

Dual coil cooler hawa

IHTISAR

Cooler hawa coil dobel digunakeun sacara luas pikeun tutuwuhan operasi, platform sareng tempat padamel tanaga sanés. Éta tiasa ngaropea pikeun sagala rupa sarat.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

●This air cooler is ideal for the operational sites which need to be air conditioned. It can keep the temperature of food processing area low.

●The air circulation is smooth and uniform.