EN

home>LAJME

Fabrika e këmbyesve të nxehtësisë të sapo investuar të teknologjisë Square vijnë në funksion të plotë

2020-05-19 176


Square Technology investoi një fabrikë të re të shkëmbyesit të nxehtësisë në tub / tub në fillim të vitit 2018 dhe fabrika fillon të japë produktet në tetor 2019. Fabrika mbulon një tokë prej 38000 mm. Portofoli i shkëmbyesit të nxehtësisë përbëhet nga ftohës ajri, avullues, kondensatorë avullues, etj. Punëtoritë janë të pajisura me pajisje të artit, shumica e të cilave importohen nga Evropa, duke përfshirë tubin automatik nga Italia, zgjeruesin e tubit nga Italia, makinën CNC nga Gjermania , dhe 4 grupe makinash shtypëse dhe formuese me shpejtësi të lartë, etj.

Linja e produkteve të shkëmbyesit të nxehtësisë do të integrohet në portofolin e produkteve të zinxhirit të ftohtë të teknologjisë Square dhe do të na lejojë të jemi në gjendje të japim zgjidhje të plota të përpunimit të ushqimit të ngrirë dhe logjistike.

Lajme të nxehta