EN

home>PRODUKTE>Ftohës ajri

Ftohës ajri kompakt

VËSHTRIM

Ftohësja ajrore kompakte është e dizajnuar kompakte. Shtë i përshtatshëm në hapësira të vogla, të tilla si hotelieri, pakicë dhe stacione karburanti.


  • KARAKTERISTIKA
  • SPECIFIKIMET
  • APLIKIMET

Co Ftohësja e ajrit është montuar në tavan.

● Mund të sigurojë fuqi të besueshme ftohëse në diapazonin e temperaturës si nën, ashtu edhe mbi shkallën zero.

● Ajo përmban zhurmë të ulët dhe kosto investimi.