EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Замрзнувач на плочи

Производи

YT-4 исфрлувач

ПРЕГЛЕД

Може да се користи за отстранување на блоковите од фиоката.

  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Извадете го замрзнатиот блок од фиоката.

● Управување со хидраулики, брзо и лесно.

● Димензиите на главата и шината на ејекторот може да се прилагодат.


Се вклопуваат калапи од сите големини.