EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Ладилници за воздух>Ладилник за воздух со двојна серпентина

Производи

Ладилник за воздух со двојна серпентина

ПРЕГЛЕД

Ладилник за воздух со двојна серпентина е широко користен за постројки за работа, платформи и работни места за друг персонал. Може да се прилагоди за различни барања.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

◆ Овој ладилник за воздух е идеален за работните места што треба да бидат климатизирани. Може да ја задржи ниската температура на преработката на храна.

Циркулацијата на воздухот е мазна и униформа.