EN

Omah>PRODUCTS>Freezer Spiral

Pembeku beku tunggal

Ringkesan

Mesin pembeku spiral ketegangan sedheng kanthi drum tunggal sing diproduksi dening Square Technology ditrapake kanggo panganan beku granulasi lan potongan cilik sing beku kanthi cepet. Nanging, piranti beku skala gedhe uga ditrapake kanggo beku cepet panganan beku ukuran gedhe kayata panganan sing wis disiyapake, daging pitik, iwak utuh lan sapanunggalane. Dhuwur posisi infeed lan outfeed bisa disetel ing beku spiral ketegangan rendah supaya cocog karo lini produksi para pelanggan sadurunge lan sawise, lan bisa uga diwenehake karo konveyor sing cocog.

  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

● Freezer spiral dilengkapi evaporator sanitasi efisiensi tinggi, nggunakake metode pasokan cair paling anyar, sing nggawe efisiensi pertukaran panas luwih saka 20% luwih dhuwur tinimbang beku tradisional.

Freezer spiral nggunakake desain saluran udara sing bunder sing simetris lan lancar sing bisa nambah efek pertukaran panas.

Kita nglengkapi sabuk bolong stainless steel kanthi bahan panganan lan sabuk modular plastik kanthi beku spiral miturut macem-macem sarat macem-macem produk.

Freezer spiral dilengkapi sistem kontrol pusat sing cerdas, deteksi otomatis lan piranti lampu alarm, sing gampang digunakake lan dikelola pangguna.


struktur

struktur

Single Drum

Kandang dia.

1620 kanggo 5800mm

Tiers

2 nganti 40 level

pager

· Kandang terisolasi karo125mm / 150mm tembok poliuretan kenthel, lampu interior, kulit stainless steel. Fkandhang gandheng ully opsional.

Mezzanine

pilihan

Sabuk

Sabuk

Sabuk bolong bahan panganan SS utawa sabuk plastik modular

Jembar

520 nganti 1372 mm

Dawa infeed

500 kanggo 4000 mm

Dawane ngombe

500 kanggo 4000 mm

Data Listrik

Power supply

Tegangan negara lokal

Kothak panel kontrol

Panel kontrol waja tahan karat

Control

Kontrol PLC, layar tutul, keamanan sensor

Data Pendingin

Penyejuk

Freon, Amonia, CO2

coil

Tabung stainless steelaluminum, sirip aluminium, lapangan sirip variabel, penggemar lempitan dawa

NguapIng temp

-40Nganti -45 ℃

Mangan wektu

nganti 200 menit pariwaraadil




Produk Akuatik

Produk unggas

Produk Pastry

Produk Bakeri

Panganan sing wis disiyapake

Produk sing Trep / Diawetake

Produk Es Krim

Produk Woh & Sayuran





Contact Us