EN

Omah>PRODUCTS>Piring Freezer

GF (J) beku piring semi-kontak kanthi unit pendingin

Ringkesan

Mesin pembeku piring rak sing diproduksi dening Square Technology bisa cepet beku kanthi akeh jinis produk, kayata iwak lan urang, kerang, sayuran, daging pamisah, unggas pamisah, lan akeh panganan beku sing dibungkus cilik. Pelat diselehake kanthi horisontal kaya rak nalika jarak lapisan tetep. Produk bakal dilebokake ing piring kanggo pembekuan. Beda karo beku piring horisontal standar, ukuran sing luwih gedhe bisa dirancang kanggo kapasitas beku sing luwih dhuwur. Piring beku rak kasebut uga bisa dilengkapi unit kompresor.


  • Fitur
  • SPESIFIKASI
  • APLIKASI
  • Inquiry

◆ Kombinasi saka beku jeblugan lan beku kontak. Produk kasebut ngubungi piring aluminium sing wis digawe adhem kanthi sisih ngisor, nalika penggemar nyebul aliran hawa adhem liwat sisih ndhuwur lan sisih produk.
Piring kasebut digawe saka aluminium kelas laut. Pendingin kasebut mbukak liwat pirang-pirang saluran ing piring aluminium. Piring entheng, kuwat, tahan karat lan konduktivitas termal.
Bingkai kasebut yaiku baja galvanis sing dicelupake kanthi tahan korosi.
Enklosur diisolasi karo siji potongan busa Polyurethane kanggo njamin struktur sing kuat lan nyuda rasa adhem kanthi ngilangi sendi.
Freezer dilengkapi unit kompresor Bitzer Jerman internal. Efisiensi energi banget. Sistem kulkas bisa duwe siji, loro utawa telu kompresor bisa mlaku saben-saben gumantung saka beban kulkas sing nyata.


● Kapasitas beku:> 3000kg / batch (Adhedhasar: 15Kg / blok, dimensi blok: 600mm × 400mm × 80mm)

Nomer piring: 10 lapisan beku: 10

Area pembekuan piring: 5500mm × 1200mm

Reresik piring: 144mm; Reresik bersih: 110mm

Refrigerant: R717

Pasokan cair: Pompa

Beban pendinginan: 105kw (+ 35 ℃ / -35 ℃) (Kanthi adhem)

Temp infeed.:+20℃ Tempe outfeed.:-18℃

Kecepatan udara ing antarane piring: 2m / s

Ukuran sakabèhé: 8520mm (L) × 2115mm (W) × 2360mm (H)


● Cocog kanggo iwak beku, urang, beku, panganan siap, unggas lan liya-liyane rangkep cilik .

Produk unggas

Seafoods

Produk sing Trep / Diawetake

Contact Us