EN

Дома>ПРОИЗВОДИ>Спирален замрзнувач

Производи

Двоен спирален замрзнувач

ПРЕГЛЕД

Спиралниот замрзнувач со низок напон со двојни тапани произведен од Square Technology е применлив за индивидуално брзо замрзнување на гранулирана и храна од мали парчиња, замрзната храна со големи димензии, како што се подготвени јадења, цело пилешко и целата риба. Позициите на двојно тапан спирално замрзнувач се хранат и се хранат на ниско ниво, што го прави погодно за работа и подобро одговара на производните линии на клиенти.


  • КАРАКТЕРИСТИКИ
  • СПЕЦИФИКАЦИИ НА
  • АПЛИКАЦИИ

● Спиралниот замрзнувач е опремен со висок ефикасен санитарен испарувач, користејќи го најновиот метод за снабдување со течност, што ја прави ефикасноста на размена на топлина повеќе од 20% поголема од традиционалните замрзнувачи.

Спиралниот замрзнувач користи симетричен и мазен дизајн на кружен воздушен канал што го подобрува ефектот на размена на топлина.

Ние опремуваме со мрежен појас од не'рѓосувачки челик и пластичен модуларен појас со спирален замрзнувач според различните барања на различните производи.

Спиралниот замрзнувач е опремен со интелигентен систем за централно управување, уред за автоматско откривање и светло за аларм, што е погодно за корисниците за работа и одржување.


Структура

Структура

Двоен тапан

Кафез дија.

1620 до 5800mm

Нивоа

2 до 40 нивоа

Прилог

· Изолиран комплет со125mm / 150 mm дебели полиуретански wallsидови, внатрешно осветлување, кожа од не'рѓосувачки челик. Fully заварени комплет по избор.

Мезанин

Факултативна

Појас

Појас

Решетка СС-мрежа за храна или модуларен пластичен појас

Ширина

520 до 1372 mm

Внесете ја должината

500 да 4000 mm

Исхрана должина

500 да 4000 mm

Електрични податоци

Напојување

Локален напон на земјата

Зграда на контролната табла

Контролна табла од не'рѓосувачки челик

Контрола на

Контрола на PLC, екран на допир, безбедност сензори

Податоци за ладење

Ладилник

Фреон, амонијак, CO2

Намотка

Не'рѓосувачки цевки од стелелуминиум, алуминиумска перка, терени со променливи перки, вентилатори за долги фрлања

ИспарувањеИНГ темп

-40℃ до -45

Добро време

до 200 мм рекламаправедно


Водни производи

Производи од живина

Слатки производи

Пекарски производи

Подготвени јадења

Практични / зачувани производи

Производи за сладолед

Овошје и производи од зеленчук