EN

Omah>APLIKASI

Seafood

Teknologi Persegi nyedhiyakake beku spiral, beku trowongan, beku impingement, beku piring kanggo macem-macem panganan laut, kalebu fillet iwak, full fillet, udang cangkang / shelled, Gurita, Kepiting, Surimi, lsp.

Meat

Mesin pembeku spiral, mesin pembeku terowongan lan beku impingement cocog kanggo pembekuan kabeh pitik, bagean pitik, bagean daging sapi, daging sing digodhog, daging goreng, lan liya-liyane. Kanggo memenuhi persyaratan higienis sing dhuwur kanggo industri daging, beku dilengkapi Sistem pembersih CIP kanggo ngresiki beku kanthi tliti lan efisien. Kanggo entuk wektu produksi contineous maneh, sistem defrosting udhara ADF bisa dilengkapi pilihan kanggo nyebul es sing digawe ing koil kanthi kontine. Freezer kita wis digunakake lan ditampa kanthi apik dening pemroses daging multinasional utama, kalebu panganan Tyson, CP Foods, Hormel, Cargill, COFCO, lsp.

Bakery

Teknologi Kuadrat nyedhiyakake beku spiral kanggo beku adonan beku, croissant, jajanan puff, kerak tart endhog, pai. Kita uga nyedhiyakake kontroler spiral kanthi kontrol suhu lan lembab

Panganan sing wis siyap

Produk siap siyap bisa dadi paket makan siang, pasta masak, nasi goreng, mie, bal daging, sauges, lsp. Gumantung saka sifat produk lan kapasitas beku, pelanggan bisa milih freezer spiral, beku trowongan, beku semi kontak.

Woh Lan Sayuran

Ranjang IQF sing cair paling apik kanggo beku sayuran, woh-wohan, kacang polong, kacang buncis, lsp.

Pastry Cina

Freezer spiral, beku trowongan paling apik kanggo pembekuan produk Pastry Tiongkok, kalebu pangsit, roti daging, jarum, Zongzi, lsp. Klien terkenal ing produk Pastry Tiongkok kalebu, Sanquan, Sinian, Anjoy, Wufangzhai, lsp

Es krim

Kanggo produksi es krim, beku bisa digunakake beku kanthi spiral, beku trowongan, beku semi-kontak. Sawetara proksi es krim sing kondhang kalebu Unilever-Wall's, Wufeng, Xuehui, lan Hongbaolai.