EN

Imah>wartos

S40 Self-Stacking Anyar (Gyrocompact) Freezer Spiral Siap Dihaturkeun ka Oman

2021-05-20 125

1- 外观 _ 副本

Kami resep nganteurkeun beku spiral S40 Self-stacking (gyrocompact) ka klien pamrosesan unggas urang di Oman. Modél S40 anu énggal dileupaskeun mangrupikeun anu pangleutikna di kulawarga beku spiral kami. Éta mangrupikeun desain katirisan kompak kalayan cetak kaki alit sareng sabuk lega 440mm, bari tetep ngahontal kapasitas katirisan anu ageung dugi ka 800 kg / jam daging sareng produk hayam Rarancangna cocog sareng standar kabersihan anu paling luhur sareng sistem CIP (bersih-di-tempat). Alat beku S40 ogé ngandung sistem panangan udara (ADF) anu terus-terusan niup ibun tina évaporator nalika produksi, anu manjangan produksi anu teraskeun dugi ka 48 jam tanpa defrosting.

Éta mangrupikeun beku spiral kaopat kami pikeun produk daging beku di Wétan Tengah dina sataun katukang. Kami bakal neraskeun ngadukung palanggan kami dina industri pengolahan daging kalayan kaayaan produk seni.

Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka saluran Youtube kami https://www.youtube.com/channel/UCt36nXhL2UM0RrrKvr7gzMw

sareng kirimkeun patarosan ku email ntfe@ntsquare.com.

2- 内部 _ 副本

Berita Panas