EN

home>LAJME

Një sistem i ri i ri i para-mbledhur i ftohjes Penthouse Përfundoi

2020-06-09 147

Square Technology lëshoi ​​sistemin e saj të ri të ftohjes në qershor 1,2020. Ky sistem ftohje me tipare të plota është montuar 100% në një kornizë plotësisht të mbyllur para dorëzimit. Pothuajse ka eleminuar punën e lidhjes së tubit në terren, përveç lidhjes midis sistemit të ftohjes dhe kondensatorit avullues, i cili do të montohet në pjesën e sipërme të kornizës. Kjo gjendje e artit harton karakteristikat e mëposhtme:

Kursimi i hapësirës. Projektimi kompakt, të gjitha pajisjet dhe tubat janë të mbyllura në kornizën e paneluar nga një dizajn i zgjuar

Kursimi i investimeve. Asnjë dhomë shtesë frigoriferike nuk është e nevojshme të ndërtohet. Kurseni koston e ndërtimit. Mbyllja është e qëndrueshme ndaj motit. Nuk kërkohet strukturë shtesë ose çati.

Kostoja e instalimit në terren dhe koha e kursyer. Të gjithë përbërësit janë mbledhur paraprakisht dhe tubat janë para-lidhur. Konsumatori duhet të lidhë vetëm tre tuba midis kondensatorit dhe sistemit të ftohjes në terren.

Kursim energjie. Deri në 20% të energjisë elektrike mund të kursehet pasi që invertori përdoret për të zvogëluar fuqinë e motorit pa hapa dhe në kohë reale në përgjigje të ngarkesës aktuale të ftohjes.

Kontrolli i klimës. Tifozët janë të pajisur për të siguruar ventilim të detyruar dhe për të mbajtur temperaturën e brendshme brenda intervalit operacional. Dritat sigurohen brenda mbylljes.

Dyert sigurohen në të gjitha anët e mbylljes për të lejuar hyrjen e plotë në shërbimin e sistemit të ftohjes.

Përshtatur për nevoja të ndryshme. Sistemi mund të projektohet me porosi për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientit, duke përfshirë modele të ndryshme kompresori, ngarkesë ftohjeje, ftohësi, etj.

Lajme të nxehta