EN

Дома>ВЕСТИ

Спирален замрзнувач доставен до Чиле и покрај КОВИД-19

-2020 07 15- 156

На 23 јуни 2020 година, Square Technology испорача уште еден двоен спирален замрзнувач за чилеански клиент пред предвидениот рок. И покрај covid-19, нашиот квалитет, услуга и ефикасност не се загрозени. Навремената достава на квалитетна опрема е најдобриот начин за поддршка на нашите клиенти за процесори на морска храна, кои се борат против covid-19. Спиралниот замрзнувач ќе биде опремен во фабрика за преработка на лосос во Чиле. Замрзнувачот ќе го замрзне филето од лосос поединечно и ќе овозможи производот од лосос на нашиот клиент да се испраќа замрзнат и свеж подалеку од Чиле, вклучително и Азија и Северна Америка. Ние ќе ја исполниме нашата посветеност кон нашиот клиент со најсовремените производи и услуги.

Видео за полнење контејнер:

https://m.youtube.com/watch?v=QruFIpbxrxw&feature=youtu.beHotешка вест