EN

Дома>ВЕСТИ

Спирални замрзнувачи за само-редење испорачани меѓу облаци од КОВИД-19

-2020 06 16- 251

На 15th Јуни 2020 година, со последниот камион со контејнери што замина од својот магацин, „Сквер Технолоџи“ успешно ги испорача првите два од вкупно 4 замрзнувачи за самостојно редење до „Дачан Фуд“ (Тајван). Преостанатите две замрзнувачи за само-редење се планира да бидат испорачани во следните две недели. Спиралните замрзнувачи со само-редење се испорачуваат во распоред без влијание на COVID-19, благодарение на вредните напори на работниците и инженерите на Square Technology.

Спиралните замрзнувачи на само-редење на „Сквер технологија“ не само што се добро прифатени од кинеските клиенти, туку се и популарни меѓу странските клиенти. 2018-2019 година, инсталирани се повеќе спирални замрзнувачи за само-редење и се во целосна работа во три различни погони за преработка на CP Foods Group во Тајланд, кој е најголемиот процесор за живина во Азија. Храната за ЦП е многу задоволна од квалитетот на опремата, вклучувајќи хигиена, сигурност, лесно одржување, пријателска употреба на HMI и навремена техничка поддршка

До денес, Сквер Технологија испорача над 40 самостојно редење спирални замрзнувачи, кои се широко применети во различни индустрии, особено во живина, месо, готови јадења итн.

 

Повеќе за групата Дачан:

Кога Хо-јан Хан ги основал Таи-Донг Милс, мал процесор на соја масла и колачи, во 1957 година, тој ја активирал визијата што продолжува да го движи модерниот наследник на Таи-Донг - групата „Грејт Wallид Дачан“.

Повеќе од половина век, групата Грејт Wallид на ДаЧан ја следеше својата пионерска визија со искреност и понизност. Групата работи вертикално интегрирани системи кај живината ,слој,свиња,и аквакултура кои целосно го контролираат размножувањето, размножувањето, производството на добиточна храна, колењето и крајната преработка. Групата исто така ги развива деловните единици за масло и брашно и се шири стабилно во секторот F&B и во управувањето со недвижнини. Денес, групата Грејт Wallид на ДаЧан работи со шест деловни групи, вклучувајќи ги деловната група „Храна и брашно“, Бизнис групација „Агри-месо“ и „Јајца“, „Бизнис група на процесирана храна“, Бизнис група „Фудсервис“, Бизнис група „Југоисточна Азија“ и Бизнис група „Источна Азија“.

Во согласност со целите на стратешката регионализација, DaChan работи со над 100 подружници на своите најголеми пазари во Тајван, Кина, Индонезија, Виетнам, Малезија, Мјанмар и Камбоџа.


Hotешка вест