EN

Дома>ВЕСТИ

Нов спирален замрзнувач за самостојно редење S40 (Gyrocompact) подготвен да се достави до Оман

-2021 05 20- 66

1- 外观 _ 副本

Ние сме воодушевени што го доставивме спиралниот замрзнувач S40 Self-stacking (гирокомпактен) до нашиот клиент за обработка на живина во Оман. Новообјавениот модел S40 е најмалиот во нашето семејство самостојно редење спирално замрзнувач. Станува збор за компактен дизајн на замрзнувач со мал отпечаток на стапалото и широк појас од 440мм, додека сепак се постигнува релативно голем капацитет на замрзнување до 800 кг / час производ од месо и живина. Дизајнот ги исполнува највисоките стандарди за хигиена со CIP (чисто место) систем. Замрзнувачот S40 содржи и систем за одмрзнување на воздухот (ADF) кој постојано го крева мразот од испарувачот за време на производството, што го продолжува континуираното производство до 48 часа без одмрзнување.

Тоа е нашиот четврти спирален замрзнувач за замрзнат месен производ на Блискиот исток во изминатата година. Ние ќе продолжиме да ги поддржуваме нашите клиенти во индустријата за преработка на месо со најсовремени производи.

За повеќе информации, посетете го нашиот канал на YouTube https://www.youtube.com/channel/UCt36nXhL2UM0RrrKvr7gzMw

и испратете прашања до е-пошта ntfe@ntsquare.com.

2- 内部 _ 副本

Hotешка вест