EN

Omah>NEWS

Freezer spiral dikirim menyang Chili sanajan COVID-19

2020-07-15 156

Ing tanggal 23 Juni 2020, Teknologi Square ngirim liyane Free Spiral Freezer kanggo pelanggan Chili sadurunge jadwal. Sanajan koval-19, kualitas, layanan lan efisiensi ora kompromi. Ngirim peralatan kualitas kanthi tepat wektu minangka cara paling apik kanggo ndhukung klien prosesor panganan laut, sing nglawan koval-19. Freezer spiral bakal dilengkapi pabrik pamrosesan Salmon ing Chili. Mesin pembeku bakal beku isi salmon kanthi individual lan ngidini produk salmon pelanggan dikirim beku lan seger adoh saka Chili, kalebu Asia lan Amerika Utara. Kita bakal netepi komitmen kanggo para pelanggan kanthi produk lan layanan seni.

Video ngemot kontainer:

https://m.youtube.com/watch?v=QruFIpbxrxw&feature=youtu.be



Warta Panas