EN

Omah>NEWS

Pembekuan Spiral Self-Stacking sing Dikirim ing tengah Awan COVID-19

2020-06-16 251

on 15th Juni 2020, kanthi truk kontainer pungkasan budhal saka gudang, Square Technology sukses ngirim loro dhisik saka 4 beku sing ana ing Dachan Food (Taiwan). Kalih sisa beku otomatis wis dijadwalake bakal dikirim ing rong minggu sabanjure. Freezer spiral sing dipasang dhewe dikirim kanthi jadwal tanpa kena pengaruh COVID-19, amarga tenaga kerja para teknisi Square lan para insinyur.





Mesin pembeku spiral sing dipasang ing Teknologi Square ora mung ditampa kanthi apik dening klien Tionghoa, nanging uga misuwur ing kalangan pelanggan jaban rangkah. 2018-2019, pirang-pirang beku spiral masang dhewe wis diinstal lan dioperasikake ing telung pabrik pamroses beda CP Foods Group ing Thailand, sing minangka prosesor unggas paling gedhe ing Asia. Panganan CP wareg banget karo kualitas peralatan kalebu kabersihan, kehandalan, gampang dirawat, operasi HMI sing ramah pangguna lan dhukungan teknis tepat waktu.

Nganti saiki, Teknologi Square ngirim luwih saka 40 beku spiral sing dipasang dhewe, sing ditrapake ing macem-macem industri, utamane ing unggas, daging, panganan sing wis siyap, lsp.

 

Luwih lengkap babagan Dachan Group:

Nalika Ho-jan Han ngedegake Tai-Dong Mills, prosesor minyak kedelai lan kue skala cilik, ing taun 1957, dheweke miwiti sesanti sing terus nyebabake penerus modern Tai-Dong - Grup Tembok Besar DaChan.

Luwih saka setengah abad, Grup Tembok DaChan Great wis ngupayakake visi perintis kanthi jujur ​​lan andhap asor. Klompok kasebut ngoperasikake sistem integral vertikal ing unggas ,lapisan,lanang,lan akuakultur sing ngontrol kabeh breeding, panyebaran, produksi pakan, nyembelih, lan proses pungkasan. Klompok kasebut uga nambah unit bisnis minyak lan tepung lan terus berkembang dadi sektor F & B lan dadi manajemen realty. Saiki, DaChan Great Wall Group ngoperasikake enem klompok bisnis, kalebu Grup Bisnis Pangan & Tepung, Kelompok Bisnis Agri-Daging & Telur, Kelompok Bisnis Panganan Terproses, Kelompok Bisnis Panganan, Grup Bisnis Asia Tenggara, lan Grup Bisnis Asia Wétan.

Sesuai karo target regionalisasi strategis, DaChan makaryakke luwih saka 100 anak perusahaan ing pasar utama ing Taiwan, China, Indonesia, Vietnam, Malaysia, Myanmar lan Kamboja.


Warta Panas