EN

Omah>PRODUCTS>Continuous Proofer

Continuous Proofer

Ringkesan
  • Fitur
  • Inquiry

Sistem konveyor ana ing njero kandang terisolasi. TKelembapan lan suhu ing njero proofer kanthi otomatis diatur dening kontrol PID katup. Proofer cocok kanggo proofing saka macem-macem produk roti lan pastries. Kualitas proofing luwih apik; Kelembapan lan suhu luwih konsisten, lan luwih otomatis tinimbang proofer tradisional.


Contact Us