EN

Imah>produk>Torowongan Freezer

Kulkas sabuk corong beku

IHTISAR

Freezer tunnel belt tunnel dipaké pikeun ngahontal prosés beku gancang pikeun potongan-potongan tuangeun leutik, sareng bahan-bahan anu disiapkeun, sapertos hayam utuh atanapi lauk. Freezer ieu tiasa diposisikan di payun atanapi di tukang garis pamrosésan klien sanés.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Fitur baffle hawa nangtung, kipas aliran as anu épéktip, téknologi impingement hawa saliwat, 20% ~ 30% kanaékan épisién tibatan aliran hawa tradisional.

Évaporator ngagunakeun sirip ageung, anu nyayogikeun patukeuran panas anu épisién.

Cai sareng / atanapi defrosting gas panas mastikeun kabersihan évaporator.

Dipager insulated PU, kinerja insulasi alus teuing. Kulit kandel stainless steel dina dua sisi.

Sabuk bolong disetir ku sprocket; ranté kakuatan tinggi sareng sprockets, anu mastikeun umur jasa anu panjang.

Cuci sabuk cekap disayogikeun pikeun mastikeun kabersihan sabuk bolong stainless steel.

Laju sabuk stepless adjustable kalayan inverter cocog pikeun sagala rupa produk katirisan.


struktur

struktur

Sabuk tunggal / Sabuk kembar

Kisaran lébar sabuk

1000mm-4000mm

Erentang panjang nclosure

Jinis sabuk bolong: 10m-30m, tiasa disesuaikan

lemah nu dipager

Dipager insulated sareng Tembok poliuretan kandel 125mm, cahaya interior, sareng kulit stainless steel. Fdipager dilas ully meunang milih.

sabuk

Jinis sabuk

Bahan peunteun sabuk SS bolong

Panjangna Infeed

1250mm, tiasa ngarobih

Panjangna nyusu

920mm, tiasa ngarobih

Data Listrik

catu daya

Tegangan nagara daérah

Kandang panel kontrol

Panel kontrol stainless steel

pangawasan

Kontrol PLC, layar rampa, kaamanan sensor

Data Refrigerasi

Refrigerant

Freon, Amonia, CO2

coil

Beusi sténless/tabung aluminium, fin aluminium sareng penggemar kakuatan

NguapWaluya temp

-45

Hungkul wanci

Jinis sabuk bolong: 3-60min tiasa diatur


Éta ideu pikeun kadaharan ti laut, pastry, daging buah sareng tuangeun anu disiapkeun.