EN

Imah>produk>Spiral Freezer

Bébas rohangan bébas beku

IHTISAR

The low-tension spiral freezer with single drum produced by Square Technology is applicable to individual quick frozen of granulated and small-piece food. However, the large-scale freezing devices of which also apply to individual quick frozen of large-sized frozen food such as the prepared meals, whole chickens, whole fish and so on. The height of infeed and outfeed position is adjustable in the low-tension spiral freezer to match the production lines of customers before and after, and it can also be supplied with matched conveyors.

  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Freezer spiral dilengkepan évaporator sanitasi éfisiensi tinggi, nganggo metode suplai cair pangénggalna, anu ngajantenkeun efisiensi bursa panas langkung ti 20% langkung luhur tibatan freezer tradisional.

Freezer spiral ngagunakeun desain saluran udara anu simetris sareng lemes anu ningkatkeun pangaruh bursa panas.

Kami ngalengkepan bahan-bahan stainless steel sabuk bolong sareng sabuk modular plastik sareng beku spiral numutkeun sarat anu béda tina sababaraha produk.

Freezer spiral dilengkepan sistem kontrol sentral anu cerdas, deteksi otomatis sareng alat lampu alarm, anu merenah pikeun pangguna ngaoperasikeun sareng ngajaga.


struktur

struktur

hiji dreum

Kandang dia.

1620 mun 5800mm

Tingkatan

2 ka 40 tingkat

lemah nu dipager

· Dipager insulated sareng125mm / 150mm témbok poliuretan kandel, cahaya interior, kulit stainless steel. Fkandang dilas ully opsional.

Mezzanine

meunang milih

sabuk

sabuk

Bahan peunteun sabuk SS bolong atanapi sabuk palastik modular

rubak

520 ka 1372 mm

Panjangna Infeed

500 ka 4000 mm

Panjangna nyusu

500 ka 4000 mm

Data Listrik

catu daya

Tegangan nagara daérah

Kandang panel kontrol

Panel kontrol stainless steel

pangawasan

Kontrol PLC, layar rampa, kaamanan sensor

Data Refrigerasi

Refrigerant

Freon, Amonia, CO2

coil

Tabung stainless steelaluminum, sirip aluminium, pit fin variabel, kipas lémparan panjang

NguapWaluya temp

-40Nepi ka -45 ℃

Hungkul wanci

to 200 min adwajar




Produk Akuatik

Produk jangjangan

Produk Pastry

Produk Bakery

Dahareun anu disiapkeun

Merenah / Produk dilestarikan

Produk És Krim

Produk Buah & Sayuran