EN

Imah>produk>Timer Spiral Freezer

Timer spiral beku

IHTISAR

Timer spiral beku mangrupikeun desain freezer kompak sareng higienis. Dibandingkeun sareng freezer spiral tegangan tradisional anu handap, freezer spiral tumpukan nyalira ngaleungitkeun rel anu ngadukung sabuk, éta hartosna dugi ka 50% langkung seueur katirisan kalayan cetakan sampéan anu sami. Conveyor ampir 100% tiasa dibersihkeun hatur nuhun tina ngaleungitkeun rel sabuk sareng kendang. Freezer parantos ngagabungkeun sistem state-of-the-art clean-in-place (CIP). Desain kabuka, gampang dibersihkeun sareng tiasa diaksés ngaoptimalkeun standar sanitasi sareng nurunkeun waktos sistem pikeun beberesih sareng perawatan. Fitur ieu ngirangan kontaminasi sareng manjangan umur pakakasna ku cara nyegah penumpukan limbah sareng nyederhanakeun prosés beberesih. Sadaya pipa kerung sareng tabung dileungitkeun dina komponén struktural, sareng permukaan horizontal diiringkeun. Sistem drive dioperasikeun sadayana dina ngagulung gesekan sahingga kirang pelinciran diperyogikeun tibatan freezer spiral tegangan tradisional anu handap.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Desain sabuk unik ngandung produk dina zona beku mandiri, pikeun lembut, penanganan seragam sareng kabersihan anu unggul.

● Aliran udara nangtung tina kecepatan luhur némpél produk liwat sadaya tumpukan, nyayogikeun hasil beku anu gancang, épisién.

● Spiral tumpukan diri masihan lemes, dipercaya, operasi bébas macét.

● Teu aya tatangkalan Natal, overstretching, 'flipping' sabuk atanapi pelumasan manual.

● Conveyor spiral tumpuk diri tiasa ngirangan tegangan sabuk. Ngurangan ukuran motor, kirang pelincir, henteu sabuk malik atanapi over-manjang.

● Kipas tempatna di sisi garing évaporator.

● Ngaleutikan ibun sareng ngamaksimalkeun perpindahan panas, uptime sareng produksi.

● Biaya langkung handap per pon.

●  Sabuk speed variabel sareng indikator waktos prosés.

● Interval panjang antara defrosts pikeun pamrosésan teu kaganggu.

● Tanggung jawab sumber tunggal pikeun desain sareng kinerja.

● Sejalan beku pikeun produksi kontinyu.

● Kontrol prosés anu tepat.

● Efisiensi langkung ageung sareng -40 F suhu pendinginan.

● CIP (bersih-di tempat), struktur kabuka sareng higienis, gampang dibersihkeun.

Timer spiral freezer nyaéta kuduna pikeun beku bal daging, Nugget daging, bagian hayam goreng, tuangeun anu disiapkeun sareng kadaharan sanésna tapak leutik.