sadaya Kategori
EN

Garis Proses Laut

Garis pamrosesan bakery kalebet buktina kontinyu, cooler sareng freezer. Éta cocog pikeun buktina, pendinginan sareng prosés katirisan produk sapertos adonan, roti hamburger, roti bakar, muih, jsb.

1 Produk

Garis Proses Laut

    Garis pamrosésan laut beku digunakeun pikeun ngalaksanakeun pengisaran, masak, pendinginan, gancang katirisan, glazing és, cai, sareng katirisan kadaharan laut sapertos udang atanapi lauk, mastikeun para pelanggan nampi garis produksi lengkep.



rincian