EN

Imah>produk>Bagian ngagantian sareng jasa

Bagian ngagantian sareng jasa

IHTISAR

Alun-alun ngagaduhan seueur jinis alat dina bekel pikeun garis lengkep peralatan katirisan. Nyayogikeun bagian ngagantian kualitas luhur ngabantosan yén sistem anjeun teras-terasan nganteurkeun produksi tinggi sareng kinerja katirisan anu épisién.

Tim insinyur lapangan terlatih kami ogé sayogi pikeun ngabantosan pamasangan bagian anu pas, upami diperyogikeun. 


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Belting - ukuran pikeun unitna

● Klep sareng komponenana

● Solenoid sareng relay

● Controllers suhu

● Thermocouples

● UHMW nganggo ageman

● Sprockets sareng ranté

● Gerbang motor

● Eureun kaamanan sareng mareumanana

● Kadali PLC

● Kabel na sambungan

● Segel panto

● Tirai hawa


● Belting - ukuran pikeun unit

● Klep sareng komponenana

● Solenoid sareng relay

● Controllers suhu

● Thermocouples

● UHMW nganggo ageman

● Sprockets sareng ranté

● Gerbang motor

● Eureun kaamanan sareng mareumanana

● Kadali PLC

● Kabel na sambungan

● Segel panto

● Tirai hawa


  • Jasa di-tutuwuhan

  • Pamasangan bagian ngagantian

  • Parangkat panempatan / paningkatan

  • Ngungkulan & ngaoptimalkeun