EN

Imah>produk>Sistem Kulkas

Sistem Kulkas

IHTISAR

Saatos 50 taun mendesain, manufaktur, ngawangun, sareng ngalayanan, urang sacara harfiah ngagaduhan ratusan sistem pendinginan industri di panjuru dunya. Kami ogé dikenal pikeun ngarancang sareng ngawangun sistem kaskade CO2, Freon, Amonia di sakumna dunya.

Kami ngan ukur nganggo bagian kulkas anu diakuan sacara internasional. Salaku conto, Compressor nyaéta German Bitizer, Japanese Mycom. Klep nyaéta Danfoss, Emerson. Sadaya pembuluh tekanan diwangun di bumi dina patuh ketat pikeun American Society of Mechanical Engineers (ASME). Sareng tukang las sareng téknisi kami anu disahkeun ASME. Kami ngagaduhan kaayaan mesin las plasma seni, rol, alat uji radiografi pikeun mastikeun pembuluh tekanan pikeun sistem pendingin anu tiasa dipercaya sareng minuhan kode pembuluh tekanan internasional.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Sistem kulkas (rak) kalebet kompresor, pemisah minyak, minyak cooler, valves control sareng fittings, reservoir kulkas, kondensor, alat kontrol éléktronik sareng kontrol PLC.

● Merk kompresor sareng perlengkapan internasional anu terkenal: MYCOM, BITZER, KOBELCO, FUSHENG, Danfoss, Parker

● Platform basa waja struktural.
 Efisiensi semi-hématik sareng kompresor sekrup terbuka.

● Rak controller nyaéta otak sistem anjeun sareng ngendalikeun kompresor, kondensor, defrost, sareng komponén rak sanés pikeun mastikeun stabilitas sistem. Controller ogé ngawaskeun hawa pikeun mastikeun integritas produk. Teu kedah campur tangan operator nalika dioperasikeun.

● Kontrol defrost listrik integral.

● Oli mékanis sareng éléktronik, defrost, sareng kontrol tingkat cair.

           ● Panarima horisontal sareng nangtung sareng indikator tingkat cair sareng klep relief tekanan.

● Jalur nyeuseup terisolasi.

● Konstruksi leak-ketat sareng pipa anu tos diformasi, sendi brazed minimal, kelengkapan flare minimal.
 Unit anu diuji kabocoran di pabrik.

● Sadaya pembuluh tekanan tiasa ASME, PED disahkeun saatos dipénta.

● Kontrol layar sentuh PLC nyaéta otak sistem anjeun sareng ngendalikeun kompresor, kondensor, defrost, sareng komponén rak sanés pikeun mastikeun stabilitas sistem. Controller ogé ngawaskeun hawa pikeun mastikeun integritas produk.


Data Téknis tina MYCOM Semi-hermetic Compound Screw Compressor Unit

Data Téknis tina MYCOM Open Type Screw Compressor Unit

                                                       Aplikasi dina Grup Anjoy