EN

Imah>produk>Sistem Kulkas

Sistem Kulkas

IHTISAR

Saatos 50 taun mendesain, manufaktur, ngawangun, sareng ngalayanan, urang sacara harfiah ngagaduhan ratusan sistem pendinginan industri di panjuru dunya. Kami ogé dikenal pikeun ngarancang sareng ngawangun sistem kaskade CO2, Freon, Amonia di sakumna dunya.

We only use the internationally recognized refrigeration parts. For example,Compressor are German Bitizer, Japanese Mycom. Valves are Danfoss, Emerson. All the pressure vessels are build in house in strict compliance to American Society of Mechanical Engineers (ASME). And our welders and technicians are ASME certified. We have the state of art plasma welding machine, rollers, radiography test equipment to ensure the pressure vessels for the refrigeration system are reliable and meet the international pressure vessel codes.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● The refrigeration system(rack) comprises of compressor, oil separator, oil cooler, control valves and fittings, refrigerant reservoir, condenser, electronic control devices and PLC control.

● Merk kompresor sareng perlengkapan internasional anu terkenal: MYCOM, BITZER, KOBELCO, FUSHENG, Danfoss, Parker

● Platform basa waja struktural.
 Efisiensi semi-hématik sareng kompresor sekrup terbuka.

● The rack controller is the brains of your system and controls compressor, condenser, defrost, and other rack components to ensure system stability. The controller also monitors temperature to ensure product integrity. No operator intervention is required during operation.

● Kontrol defrost listrik integral.

● Oli mékanis sareng éléktronik, defrost, sareng kontrol tingkat cair.

           ● Panarima horisontal sareng nangtung sareng indikator tingkat cair sareng klep relief tekanan.

● Jalur nyeuseup terisolasi.

● Konstruksi leak-ketat sareng pipa anu tos diformasi, sendi brazed minimal, kelengkapan flare minimal.
 Unit anu diuji kabocoran di pabrik.

● Sadaya pembuluh tekanan tiasa ASME, PED disahkeun saatos dipénta.

● The PLC touch-screen controller is the brains of your system and controls compressor, condenser, defrost, and other rack components to ensure system stability. The controller also monitors temperature to ensure product integrity.


Data Téknis tina MYCOM Semi-hermetic Compound Screw Compressor Unit

Data Téknis tina MYCOM Open Type Screw Compressor Unit

                                                       Application in Anjoy Group