sadaya Kategori
EN

Solusi Kulkas

Dataran Teknologi mimiti ngadesain sareng nyiptakeun peralatan beku sareng kulkas 30 sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna urang tiasa nyayogikeun sagala jinis unit kulkas pikeun tuangeun beku sareng neundeun tiis sareng industri logistik sanés tiis.

2 Produk

Unit Kulkas jeung Solusi

    Our refrigeration units. We will also offer cold chain integration solutions to meet any customer requirements. The main components of our refrigeration unit, as well as the overall system are sourced from well-known names from both at home and abroad.



rincian

Unit TRS Kanggo wadah tank

  • Product size : L2248×W517×H550 (mm)
  • Refrigeration power : 7KW(50HZ)
  • Blower power : 0.2KW×2
  • (Optional) heating system : 10.5KW
  • Unit weight : 270KG
rincian