sadaya Kategori
EN

produk

SUKANG PRODUK OUR

Kami nyayogikeun solusi kulkas anu luar biasa sareng sistem pamrosesan dahareun anu gancang-gancang pikeun para nasabah nanganan produk tatanén, kadaharan ti laut, barang dipanggang, kadaharan anu parantos siap, jsb.

Freezer Industri

Sistem katirisan mangrupikeun komponén integral dina jalur pamrosesan dahareun beku, éta ogé ngagaduhan peran anu penting dina alat panyimpen anu tiis. Perusahaan kami spésialisasi dina desain sareng produksi sistem katirisan sareng peralatan katirisan pikeun sistem ranté tiis. Kami gaduh pangalaman langkung ti 30 taun dina nyiptakeun sistem katirisan.

SUMBAT SEMUA

Garis olahan Kadaharan

Kami mimiti ngadamel peralatan katirisan 30 tambah sababaraha taun ka pengker sareng urang ngagaduhan kamampuan ngararancang sareng ngadamel parabot katirisan utama sareng komponén. Ieu mangrupikeun produk pamrosesan dahareun anu kantos dilakukeun pikeun konsumén urang, sareng numutkeun hasil produksi sareng ukuran pabrik, urang tiasa ngadamel garis pemprosesan kadaharan ngaropéa kabutuhan khusus.

SUMBAT SEMUA

Solusi Kulkas

Dataran Teknologi mimiti ngadesain sareng nyiptakeun peralatan beku sareng kulkas 30 sababaraha taun ka pengker sareng ayeuna urang tiasa nyayogikeun sagala jinis unit kulkas pikeun tuangeun beku sareng neundeun tiis sareng industri logistik sanés tiis.

SUMBAT SEMUA

Kamar Freezer, Proyék Panyimpen Dingin

Kalayan 30 tambah taun pangwangunan, Square Technology parantos ngembangkeun tim rékayasa anu terampil pikeun nyayogikeun proyék panyimpen anu sasarengan tungtutan klien.

SUMBAT SEMUA

palayanan

Tim profésional sareng tim jasa sareng kamampuan sistem résistén rantay tiis sistematis ngajamin perusahaan nyayogikeun alat-alat sareng jasa anu berkualitas tinggi sareng dipercaya ka klien di dunya.

DIAJAR DEUI