EN

Imah>produk>Piring Freezer

WF (J) Series Plate Freezer with Refrigeration Unit

IHTISAR

Piring beku sapertos kitu tiasa dianggo pikeun katirisan produk anu béda dina baki, wajan sareng kotak, cocog pikeun kadaharan ti laut, daging anu dikemas alit sareng tuangeun sanés dina blok. Pelat-pelat di jero disimpen sacara horisontal supados produk dina baki atanapi bungkus tiasa ditunda pelatna pikeun beku anu langkung saé. Lemari beku tiasa dilengkepan piston atanapi unit kompresor sekrup, anu ngagaduhan noise low, pendudukan ruang lantai alit, efisiensi tinggi sareng operasi gampang, jst.

  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

Pendinginna tiasa janten Freon, Amonia atanapi CO2 u Didamel tina cai laut tahan Aluminium, kelas dahareun. Pelat aluminium Square 25mm kandel masihan kakuatan tinggi, tahan korosi tinggi sareng konduktivitas termal. Pelatna otomatis dilas sareng gaduh deformasi minimum.

Dipager ieu insulated kalayan salah sapotong poliuretan foaming pikeun mastikeun struktur mantap sareng ngaleutikan leungitna tiis ku ngaleungitkeun mendi.

Kuburan beku piring Square nyaéta stainless steel. Éta tiasa ngadukung lingkungan laut anu keras sareng gampang dibersihkeun.

Sél Selang fléksibel PTFE bébas bocor, sambungan flang atanapi benang. Selangna ditutupan ku untun stainless steel 304L. u Dilengkepan unit kompresor BITZER internal bawaan.

Pra-dirakit, teu kedah dipasang lapangan, gampang dibersihkeun sareng dilayanan.


WF-1J, 11 stasion

◆ Ukuran épéktip pelat penguapan: 2020 × 1252 (mm)

Daérah produk anu épéktip: 27.7m2)

Jumlah pelat: 12

Ngalereskeun pelat: tina 46mm dugi 95mm

Kapasitas pendinginan: 71.1kw

Kapasitas keusikan réfrigerant: R404A 80Kg

Unit réfrigerasi: Dua 6G-30.2Y( BITZER) 22Kw × 2

metoda suplai iquid: klep Danfoss TX

Kondensor: Shell ube exchanger panas, tabung tambaga tahan korosi

Stasion hidrolik:

1) Pompa minyak kakuatan motor: 1.5kw 380V / 50Hz

2) Pompa minyak set tekanan: 5MPa

3) Fluks pompa minyak: 10L / mnt

4) Minyak hidrolik: No.46 minyak mékanika hidrolik 68kg (Opsional)

Diménsi gembleng: 4350 (l) × 1950 (w) × 2950 (h)

Beurat: 5400kg


Idéal pikeun ngabekukan lauk, hurang, daging, jangjangan, siap tuang dina baki atanapi kotak. 

Seafoods
Produk unggas