EN

Imah>produk>Piring Freezer

VPF séri pelat nangtung nangtung

IHTISAR

Freezer piring nangtung tiasa cocog pikeun beku gancang tina sababaraha makanan blok, sapertos lauk, hurang, produk daging, kadaharan ingon-ingon, sareng sajabana. Hal ieu seueur dianggo dina seueur bidang sapertos ngolah kadaharan ti laut, mancing luar negeri, ngolah daging cincang, sareng piaraan olahan katirisan dahareun.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • panalungtikan

◆ loading gancang sareng ngabongkar momotanana. Beda sareng freezer pelat horisontal anu peryogi manusa
buburuh ngarangkep produk dina baki, padamel tiasa tuang produk ageung
langsung kana rohangan antara piring. Saatos produk na beku, blok beku bakal
diangkat tina piring ku garpu hidrolik.
Freezer pelat nangtung nyaéta éfisién pisan énergi kusabab waktos katirisan na.
pigura didamel tina cai laut anu tahan panas-beuleum waja galvanis. Baja stainless steel
pigura ogé sayogi salaku pilihan.
Permukaan pelat lemes sareng garpu dilapis ku PTFE pikeun nyegah produk
karuksakan atanapi goresan.
Freezer tiasa dianggo sareng Freon, Ammonia atanapi CO2.



model L1 L2 W1 W2 H1 H2
VPF20 × 75 2827 2492 1635 1295 810 1340
VPF25 × 75 3342 3007 1635 1295 810 1340
VPF26 × 75 3445 3110 1635 1295 810 1340
VPF32 × 75 4103 3768 1635 1295 810 1340
VPF12 × 100 2240 1905 1635 1295 810 1340
VPF16 × 100 2752 2417 1635 1295 810 1340
VPF20 × 100 3327 2992 1635 1295 810 1340
VPF25 × 100 3967 3632 1635 1295 810 1340
VPF26 × 100 4095 3760 1635 1295 810 1340
VPF32 × 100 4903 4568 1635 1295 810 1340

* Suhu Infeed: + 15 ℃, suhu outfeed: -18 ℃, suhu katirisan: -35 ℃, waktos katirisan dumasar kana beku lauk

* Spésifikasi subyektif pikeun ngarobah tanpa aya bewara, mangga kontak salesman sateuacan panempatan urutan.

* Desain anu disayogikeun sayogi pikeun sarat khusus.

Freezer piring nangtung dipaké pikeun ngabekukan produk dina blok dina kapal mancing atanapi di darat. Éta cocog pikeun katuangan ageung sapertos lauk, daging sareng sayuran, atanapi kadaharan cair sapertos jus, susu, bubur sareng sajabana.

Produk unggas
Kadaharan laut
Taros Kami