EN

Imah>produk>Piring Freezer

VPF séri pelat nangtung nangtung

IHTISAR

Freezer piring nangtung tiasa cocog pikeun beku gancang tina sababaraha makanan blok, sapertos lauk, hurang, produk daging, kadaharan ingon-ingon, sareng sajabana. Hal ieu seueur dianggo dina seueur bidang sapertos ngolah kadaharan ti laut, mancing luar negeri, ngolah daging cincang, sareng piaraan olahan katirisan dahareun.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

◆ loading gancang sareng ngabongkar momotanana. Beda sareng freezer pelat horisontal anu peryogi manusa
buburuh ngarangkep produk dina baki, padamel tiasa tuang produk ageung
langsung kana rohangan antara piring. Saatos produk na beku, blok beku bakal
diangkat tina piring ku garpu hidrolik.
Freezer pelat nangtung nyaéta éfisién pisan énergi kusabab waktos katirisan na.
pigura didamel tina cai laut anu tahan panas-beuleum waja galvanis. Baja stainless steel
pigura ogé sayogi salaku pilihan.
Permukaan pelat lemes sareng garpu dilapis ku PTFE pikeun nyegah produk
karuksakan atanapi goresan.
Freezer tiasa dianggo sareng Freon, Ammonia atanapi CO2.



modelL1L2W1W2H1H2
VPF20 × 7528272492163512958101340
VPF25 × 7533423007163512958101340
VPF26 × 7534453110163512958101340
VPF32 × 7541033768163512958101340
VPF12 × 10022401905163512958101340
VPF16 × 10027522417163512958101340
VPF20 × 10033272992163512958101340
VPF25 × 10039673632163512958101340
VPF26 × 10040953760163512958101340
VPF32 × 10049034568163512958101340

* Suhu Infeed: + 15 ℃, suhu outfeed: -18 ℃, suhu katirisan: -35 ℃, waktos katirisan dumasar kana beku lauk

* Spésifikasi subyektif pikeun ngarobah tanpa aya bewara, mangga kontak salesman sateuacan panempatan urutan.

* Desain anu disayogikeun sayogi pikeun sarat khusus.

Freezer piring nangtung dipaké pikeun ngabekukan produk dina blok dina kapal mancing atanapi di darat. Éta cocog pikeun katuangan ageung sapertos lauk, daging sareng sayuran, atanapi kadaharan cair sapertos jus, susu, bubur sareng sajabana.

Produk unggas
Seafoods