EN

Imah>produk>Piring Freezer

HPF séri beku horizaontal piring beku

IHTISAR

Jenis beku pelat horisontal ieu khususna dirancang pikeun panggunaan laut. Mesin beku sapertos kitu tiasa dianggo pikeun katirisan produk anu béda dina baki, wajan sareng kotak, cocog pikeun kadaharan ti laut, daging anu dibungkus alit sareng tuang sanés dina blok.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Éta tiasa dianggo pikeun daratan atanapi lepas pantai.

● Kulkas tiasa Freon, Amonia atanapi CO2

● Didamel tina cai laut tahan Aluminium, kelas dahareun. Pelat aluminium Square 25mm kandel masihan kakuatan tinggi, tahan korosi tinggi sareng konduktivitas termal. Pelatna otomatis dilas sareng gaduh deformasi minimum.

● Kuburan beku piring Square nyaéta stainless steel. Éta tiasa mastikeun lingkungan laut anu keras sareng gampang dibersihkeun.

● Sendi selang fléksibel PTFE bébas bocor, sambungan flang atanapi benang. Selangna ditutupan ku 304L untun stainless steel.


ModelLWHmodelLWHModelLWH
HPF6 × 1520236012521255HPF10286012521645HPF12336012521875
× 2020× 2520
HPF7 × 1520236012521350HPF11286012521760HPF13336012522002
× 2020× 2520
HPF8236012521445HPF12286012521875HPF14336012522103
× 1520× 2020× 2520
HPF9236012521540HPF13286012522002HPF15336012522233
× 1520× 2020× 2520
HPF10236012521645HPF14286012522103HPF16336012522349
× 1520× 2020× 2520
HPF11236012521760HPF15286012522233



× 1520× 2020
HPF12236012521875HPF16286012522349



× 1520× 2020
HPF13236012522002







× 1520

Kandel pelat nguap: 25mm; Jarak antara pelat: 40-90mm

* Spésifikasi subyektif pikeun ngarobah tanpa aya bewara, mangga kontak salesman sateuacan panempatan urutan.

* Desain anu disayogikeun sayogi pikeun sarat khusus.

Idéal pikeun ngabekukan lauk, hurang, daging, jangjangan, siap tuang dina baki atanapi kotak. 

Seafoods
Produk unggas