EN

Imah>produk>Piring Freezer

GF (J) beku semi-kontak piring beku kalayan unit kulkas

IHTISAR

Mesin pembekuan pelat rak anu dihasilkeun ku Square Technology tiasa gancang ngabekukan seueur jinis produk, sapertos lauk sareng hurang, kerang, sayuran, daging beulah, hayam pamisah, sareng seueur tuang beku alit-paket. Pelatna disimpen sacara horisontal sapertos rak sedengkeun lapisan lapisanna dibereskeun. Produk bakal ditunda dina pelat rak pikeun katirisan. Béda ti beku pelat horisontal standar, ukuranana langkung ageung tiasa dirancang pikeun kapasitas katirisan anu langkung luhur. Piring beku pelat sapertos kitu ogé tiasa dilengkepan ku unit kompresor.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

◆ Éta mangrupikeun gabungan tina blast freezer sareng freezer kontak. Produk ngahubungi pelat aluminium anu didinginkan dina sisi handapna, sedengkeun kipas-kipas niup aliran hawa anu tiis ngalangkungan bagian luhur sareng sisi produk.
Pelatna tina aluminium kelas laut. Kulkas ngumbara ngalangkungan sababaraha saluran dina jero piring aluminium. Pelatna hampang, kuat, tahan korosi sareng alus dina konduktivitas termal.
Pigura nyaéta beuleum-panas baja galvanis, tahan-korosi pisan.
Dipager ieu insulated kalayan salah sapotong poliuretan foaming pikeun mastikeun struktur mantap sareng ngaleutikan leungitna tiis ku ngaleungitkeun mendi.
Freezer dilengkepan unit kompresor Bitzer Jerman bawaan. Éta éfisién énergi pisan. Sistem kulkas tiasa ngagaduhan hiji, dua atanapi tilu kompresor ngajalankeun sakaligus gumantung kana beban panyejelan anu leres.


● kapasitas katirisan:> 3000kg / angkatan (Dumasar kana: 15Kg / blok, diménsi blok: 600mm × 400mm × 80mm)

Jumlah pelat: 10 Lapisan katirisan: 10

Daérah katirisan piring: 5500mm × 1200mm

Ngalereskeun pelat: 144mm; Net clearance: 110mm

Kulkas: R717

Suplai cair: Pompa

Beban réfrigerasi: 105kw (+ 35 ℃ / -35 ℃) (Kalayan pendingin hawa)

Temp infeed.:+20℃ Tempal outfeed.:-18℃

Laju hawa antara piring: 2m / s

Diménsi gembleng: 8520mm (L) × 2115mm (W) × 2360mm (H)


● It is ideal for individually freezing fish, shrimps, ready meal, poultry and other rangkep alit .

Produk jangjangan

Seafoods

Merenah / Produk dilestarikan