EN

Imah>produk>Piring Freezer

Beku piring rak GFF séri

IHTISAR

Mesin pembekuan pelat rak anu dihasilkeun ku Square Technology tiasa gancang ngabekukan seueur jinis produk, sapertos lauk sareng hurang, kerang, sayuran, daging beulah, hayam pamisah, sareng seueur tuang beku anu alit. Pelatna disimpen sacara horisontal sapertos rak sedengkeun lapisan lapisanna dibereskeun. Produk bakal ditunda dina pelat rak pikeun katirisan. Béda ti beku pelat horisontal standar, ukuranana langkung ageung tiasa dirancang pikeun kapasitas katirisan anu langkung luhur.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Éta mangrupikeun gabungan tina blast freezer sareng freezer kontak. Kontak produk dina pelat aluminium anu didamel na di handap na, sedengkeun kipas angin niyup hawa tiis ngaliwatan luhur sareng sisi produk.

Pelatna didamel tina aluminium kelas laut. Kulkas ngumbara ngalangkungan sababaraha saluran dina jero piring aluminium. Pelatna hampang, kuat, tahan korosi sareng saé dina konduktivitas termal.

Pigura nyaéta beuleum-panas baja galvanis, tahan-korosi pisan.

Dipager na insulated kalayan salah sapotong poliuretan foaming pikeun mastikeun struktur mantap sareng ngaleutikan karugian tiis ku ngaleungitkeun mendi.


◆ kapasitas beku:>3000kg / angkatan (Dumasar kana: 15Kg / blok, diménsi blok: 600mm × 400mm × 80mm)

Jumlah pelat: 10 Lapisan katirisan: 10

Daérah katirisan piring: 5500mm × 1200mm

Ngalereskeun pelat: 144mm; Net clearance: 110mm

Kulkas: R717

Suplai cair: Pompa

Beban réfrigerasi: 105kw (+ 35 ℃ / -35 ℃) (Kalayan pendingin hawa)

Temp infeed.:+20℃ Tempal outfeed.:-18℃

Laju hawa antara piring: 2m / s

Diménsi gembleng: 8520mm (L) × 2115mm (W) × 2360mm (H)

● Éta cocog pikeun lauk katirisan, udang, tuang siap, hayam sareng anu sanésna rangkep alit .

Produk jangjangan

Seafoods

Merenah / Produk dilestarikan