EN

Imah>produk>Piring Freezer

Dulang katirisan alloy aluminium

IHTISAR
  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

Dulang beku alloy aluminium

◆ Beku dahareun dina diménsi blok anu ditangtoskeun

Didamel ku bahan padet aluminium-kakuatan tinggi

Desain khusus kanggo baki sayogi.