sadaya Kategori
EN

Piring Freezer

Piring bekuar mangrupikeun jinis parabot beku pikeun beku produk di blok ku sajumlah pirét évaporatif nganggo metode beku. Aya dua jinis freezer piring numutkeun panempatan, jinis horisontal sareng jinis nangtung. Piring freezer piringan tiasa dianggo pikeun katirisan produk anu béda kalayan ngagunakeun rupa dulang, wadah sareng kotak anu dipasang dina piring évaporatif. Piring bekuis horisontal cocog pikeun kadaharan beku, daging anu dipak alit sareng saterasna. Piring bekuar nangtung utamana cocog pikeun tukang pamancing fishing pikeun ngabekukan lauk di blok, atanapi anu nganggo lahan pikeun produk surimi, panganan piaraan jsb.

3 Produk

Plate Freezer Plate (sareng unit kompresor)

  • Dimensi Peraturan: 4350 × 1940 × 2950mm
  • Ukuran piring anu efektif: 2020 × Halaman (L × W lebar mm)
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Kapasasan kulkas nomina: 66.8KW (-30 ℃ / + 35 ℃)
  • Modél kompresor: 6GE-34Y (2 set)
  • Kaluaran: 1080kg / angkatan
  • Modeu pasokan cairan: Pasokan énérgi ku katup ékspansi
rincian

Plate Plate Freezer (kalayan unit kompresor)

  • Dimensi Peraturan: 8520 × 2115 × 2360mm
  • Ukuran piring anu efektif: 5500 × 1200 (L × W widthmm)
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Kapasasan kulkas nomina: 105KW (-30 ℃ / + 35 ℃)
  • Piring: 10 piring, 10 lapisan anu efektif
  • Kaluaran: 3000kg / angkatan
  • Daya dipasang: 3KW
rincian

Plate Freezer Plate (sareng unit kompresor)

  • Dimensi Peraturan: 4090 × 1635 × 1340mm
  • Produk katirisan: 20 kg / potongan (Lauk lengkep fish
  • Suhu sareng suhu ngaluarkeun: Suhu pakan: + 15 ℃ temperature Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Nomer: 27 piring, lapisan anu efektif 26
  • Waktos katirisan: 200min
  • Waktos siklus katirisan: 220min
  • Kaluaran: 1040kg / angkatan
rincian