sadaya Kategori
EN

Mesin Mesin Pangolahan Kadaharan séjén

4 Produk

Mesin kulit

    Mesin skinning digunakeun pikeun prosés kulit atanapi ngaleupaskeun lemak subkutaneus dina rupa lauk, sapertos cod, tuna sareng tilapia. Lumangsungna nganggo metode pemanasan puteran katirisan, kalayan ketebalan peeling sanggup disaluyukeun.




rincian

Ejector kapang

    Hal ieu sacara éksklusif dianggo dina kapang beku standar 7.5KG pikeun ngaleupaskeun barang tina cék katirisan.




rincian

Katirisan dulang sareng cék

    Numutkeun sarat palanggan pikeun ngolah sareng bungkusan, urang tiasa ngaropea rupa-rupa acuan beku pikeun dianggo kalayan piring freezer.




rincian

Kipas penyejuk, Dingin-hawa

    Square Technology nawiskeun kipas penyejuk anu dilengkepan ku panyimpen dingin sareng alat hawa tiis anu dianggo pikeun ngolah dahareun.




rincian