EN

Imah>wartos

Pameran Industri Daging Internasional Cina ka-19

2021-09-29 53

nu 19th Pameran Industri Daging Internasional Cina anu diayakeun ku asosiasi daging Cina sareng sekretariat daging internasional kabuka pisan dina éksposisi kosmopolitan Qingdao tanggal 15 Séptémberth , paméran mangrupikeun jandéla pikeun nunjukkeun diri di payuneun industri daging di panjuru dunya sareng kasempetan langka pikeun sosobatan anyar sareng ngamimitian kerjasama anyar.

Area paméran ampir 70000m² sareng langkung ti 1000 perusahaan daging ti bumi sareng luar negeri miluan pameran ieu. produk anu dipamerkeun kalebet daging Seger, daging siap, daging beku gancang, produk daging olahan jero, alat-alat peuncit, alat-alat pengolah, alat kemasan, bahan bungkus, logistik ranté tiis alat-alat, mesin angkatan kadaharan sareng fasilitas pendukung pamrosésan, jsb.

Square Technology Group Co Ltd nyangking free spiral drive freezer gancang, cooler hawa sareng panel insulated kana pameran ieu. Nomer stan na nyaéta N6009 sareng luas stan na nyaéta 108m².s mangsa paméran, sajumlah ageung palanggan énggal sareng lami mayar kunjungan ka stan kami sacara rata-rata rata-rata patalimarga manusa sadidinten nyaéta 300 urang / dinten. para nasabah utamina konsultasi ngeunaan beku gancang pikeun produk daging sareng pangwangunan panyimpenan tiis. Éta langkung jero anu palanggan' pamahaman produk urang sareng nempatkeun dasar pikeun kerjasama anu poténsial.

Panitia organisasi paméran ngayakeun upacara penghargaan ageung dina 10 énjing, 18 Séptémberth.s seri spiral freezer produk ti Square Technology Group Co. Ltd kapilih salaku produk anu paling paduli dina Pameran Industri Daging Internasional Cina 2021 kalayan skor luhur 6054 sora.

Perusahaan kami parantos ngusahakeun kasampurnaan dina bidang pembekuan gancang pikeun 35taun, ngalayanan langkung ti 5,000 pelanggan, ngalangkungan domestik sareng luar negeri, nyayogikeun nasabah hiji pengadaan sakali-kali sareng jasa rékayasa umum, sareng komitmen pikeun nyayogikeun solusi peralatan ranté tiis anu langkung saé pikeun dunya.

gambaran

gambaran

gambaran

Berita Panas