EN

Imah>wartos

Pabrik penukar panas téknologi alun-alun anyar dioperasikeun

2020-05-19 176


Téhnologi Pasagi nanem modal pabrik penukar panas fin / tube anyar dina awal taun 2018 sareng pabrik mimiti nganteurkeun produk dina Oktober 2019. Pabrik ngalangkungan lahan 38000 sqm. Portopolio penukar panas mangrupikeun cooler hawa, éaporator, kondensor épaporatif, jst. Lokakarya dilengkepan kaayaan peralatan seni, anu kalobaannana diimpor ti Éropa, kalebet bender tabung otomatis ti Itali, expander tabung ti Italia, mesin CNC ti Jérman , sareng 4 sét fin fin speed tinggi sareng mesin ngabentuk, jst.

Garis produk penukar panas bakal diintegrasikeun kana portopolio produk ranté tiis téknologi Square, sareng ngamungkinkeun urang tiasa nganteurkeun pamrosésan tuang beku sareng solusi logistik.

Berita Panas