EN

Imah>wartos

Spiral freezer dikirimkeun ka Chili sanaos COVID-19

2020-07-15 70

Tanggal 23 Juni 2020, Téhnologi Pasagi nganteurkeun Double Free Spiral Freezer pikeun konsumén Chili sateuacan jadwal. Sanaos kovid-19, kualitas, jasa sareng épisiénsi kami henteu kompromi. Nganteurkeun alat-alat kualitas dina waktosna nyaéta cara anu pangsaéna pikeun ngadukung palanggan prosésor seafood urang, anu merjuangkeun koval-19. Freezer spiral bakal dilengkepan dina pabrik pengolahan Salmon di Chili. Mesin beku bakal ngabekukan tuang salmon masing-masing sareng ngamungkinkeun produk salmon palanggan urang dikirimkeun beku sareng seger jauh ti Chile, kalebet Asia sareng Amérika Kalér. Kami bakal hirup nepi ka komitmen urang ka konsumén ku kaayaan produk seni sareng jasa.

Kontainer ngamuat pidéo:

https://m.youtube.com/watch?v=QruFIpbxrxw&feature=youtu.be



Berita Panas