EN

Imah>wartos

Self-Stacking Spiral Freezers Dihaturkeun Ditengah Awan COVID-19

2020-06-16 155

on 15th Juni 2020, kalayan treuk kontainer anu terakhir angkat ti gudangna, Square Technology hasil nganteurkeun heula dua tina total 4 beku susun otomatis ka Dachan Food (Taiwan). Séés dua beku susun otomatis dijadwalkeun dikirimkeun dina dua minggu ka hareup. Pembekuan spiral masang-diri dikirimkeun dina jadwal tanpa pangaruh tina COVID-19, berkat padamelan Téhnologi Square sareng usaha insinyur.





Freezer spiral tumpukan diri Téhnologi Square henteu ngan ukur ditampi ku klien Cina, tapi ogé kasohor di kalangan palanggan luar negeri. 2018-2019, sababaraha beku spiral masang-diri parantos dipasang sareng dioperasikeun pinuh di tilu tutuwuhan pengolahan anu béda-béda tina CP Foods Group di Thailand, anu mangrupikeun prosésor unggas panggedéna di Asia. Dahareun CP parantos wareg pisan sareng kualitas peralatanna kalebet kabersihan, reliabilitas, gampang dirawat, operasi HMI ramah pangguna sareng tepat waktos dukungan téknis.

Dugi ka ayeuna, Square Technology parantos nganteurkeun langkung ti 40 beku spiral tumpukan diri, anu seueur diterapkeun dina rupa-rupa industri, khususna dina jangjangan, daging, tuang siap, jst.

 

Langkung seueur ngeunaan Dachan Group:

Nalika Ho-jan Han ngadegkeun Tai-Dong Mills, prosésor skala leutik minyak kedele sareng muih, di 1957, anjeunna nyetél visi anu terus ngajalankeun panerus modéren Tai-Dong - DaChan Great Wall Group.

Pikeun langkung ti satengah abad, Grup Tembok DaChan Ageung parantos ngudag visi panaratasna kalayan jujur ​​sareng rendah haté. Grup ngoperasikeun sistem anu integral sacara vertikal dina jangjangan ,lapisan,babi,sareng akuakultur anu pinuh ngontrol pembibitan, panyebaran, produksi pakan, meuncit, sareng pamrosésan akhir. Grup ieu ogé ngembang unit bisnis minyak sareng tipung na sareng ngembang sacara terus-terusan kana sektor F & B sareng kana manajemen réalty. Dinten ayeuna, Grup Tembok DaChan Great Wall ngoperasikeun genep grup bisnis, kalebet Grup Usaha Pakan & Tepung, Grup Usaha Agi-Daging & Endog, Grup Usaha Pangan Terproses, Grup Usaha Pangan, Grup Usaha Asia Tenggara, sareng Grup Usaha Asia Wétan.

Luyu sareng tujuan régionalisasi anu strategis, DaChan ngoperasikeun langkung ti 100 anak perusahaan di pasar utama na di Taiwan, Cina, Indonesia, Vietnam, Malaysia, Myanmar sareng Kamboja.


Berita Panas