EN

Imah>wartos

Sistem Refrigerasi Penthouse Pra-Rakit Anyar Rengse

2020-06-09 147

Square Technology ngaluarkeun sistem kulkas énggalna dina Juni 1,2020. Sistem lomari es lengkep ieu 100% tos dibahas dina pigura anu lengkep sateuacanna dikantunkeun. Ampir ngaleungitkeun padamelan sambungan pipa sawah, kecuali hubungan antara sistem kulkas sareng kondensor épuktif, anu bakal dipasang dina luhur pigura. Desain seni sapertos ieu nampilkeun sorotan ieu:

Ngirit rohangan. Desain kompak, sadaya alat sareng pipa dilingkupkeun dina bingkai panel ku desain akalna

Hemat Investasi. Henteu kedah diperyogikeun kamar kulkas tambahan. Ngahémat biaya pangwangunan. Kandangna nyaéta buktina cuaca. Henteu diperyogikeun struktur atanapi hateup tambahan.

Biaya instalasi lapangan sareng waktos dihémat. Sadaya komponén tos dirakit sareng pipa tos nyambung. Nasabah ngan ukur kedah nyambungkeun tilu pipa antara kondensor sareng sistem pendingin di lapangan.

Hemat énergi. Dugi ka 20% listrik tiasa ngahemat sabab inverter dianggo ngirangan kakuatan motor sacara teu laas sareng sacara real waktos salaku réspon tina beban panyejuk anu leres.

Kadali iklim. Fans dipasangan pikeun nyayogikeun ventilasi paksa sareng ngajaga suhu jero dina kisaran operasional. Lampu-lampuna disayogikeun dina jero kurungan.

Lawang disayogikeun di sadaya sisi kandang pikeun ngamungkinkeun aksés pinuh pikeun sistem sistem kulkas.

Disaluyukeun kana sagala rupa kabutuhan. Sistemna tiasa didesain khusus pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan pelanggan, kalebet modél kompresor anu béda, beban pendinginan, pendingin, sareng sajabana.

Berita Panas