sadaya Kategori
EN

Freezer Industri

Sistem katirisan mangrupikeun komponén integral dina jalur pamrosesan dahareun beku, éta ogé ngagaduhan peran anu penting dina alat panyimpen anu tiis. Perusahaan kami spésialisasi dina desain sareng produksi sistem katirisan sareng peralatan katirisan pikeun sistem ranté tiis. Kami gaduh pangalaman langkung ti 30 taun dina nyiptakeun sistem katirisan.

15 Produk

Spiral Free Tension Spiral Freezer (gentong tunggal)

  • Dimeénsi: 12660x9800x6500mm
  • Suhu infeed: + 8 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Produk katirisan: Potong hayam
  • Suhu ngaleungitkeun: -4 ℃
  • Waktos katirisan: 25-120min
  • Konsumsi kulkas: 720KW
  • Kaluaran: 7000kg / h
rincian

Spiral Free Tension Spiral Freezer (kembar drum)

  • Dimensi Peraturan: 19250 × 7850 × 6160mm
  • Suhu infeed: + 25 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Produk katirisan: 650g dibungkus tuangeun
  • Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Waktos katirisan: 60-300min
  • Konsumsi kulkas: 690KW
  • Kaluaran: 8000 kotak / jam
rincian

Mandiri Spiral Freezer Spiral

  • Dimensi Peraturan: 8902 × 4798 × 4585mm
  • Suhu infeed: + 15 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Produk katirisan: drumstick hayam 150g
  • Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Waktos katirisan: 22.5-90 mnt
  • Konsumsi kulkas: 200 kw
  • Kaluaran: 1.5 T / jam
rincian

Spiral Cooler sareng Conveyor

  • Dimensi Peraturan: 7910 × 6220 × 6735mm
  • Suhu lebet: /
  • Kulkas: /
  • Produk: Hamburger buns
  • Suhu ngaleungitkeun: Suhu kamar (+ 20 ℃ -25 ℃)
  • Waktu cicing: 20-100min
  • Kaluaran: 1800kg / h
  • Daya dipasang: 21KW
rincian

Plate Freezer Plate (sareng unit kompresor)

  • Dimensi Peraturan: 4350 × 1940 × 2950mm
  • Ukuran piring anu efektif: 2020 × Halaman (L × W lebar mm)
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Kapasasan kulkas nomina: 66.8KW (-30 ℃ / + 35 ℃)
  • Modél kompresor: 6GE-34Y (2 set)
  • Kaluaran: 1080kg / angkatan
  • Modeu pasokan cairan: Pasokan énérgi ku katup ékspansi
rincian

Plate Plate Freezer (kalayan unit kompresor)

  • Dimensi Peraturan: 8520 × 2115 × 2360mm
  • Ukuran piring anu efektif: 5500 × 1200 (L × W widthmm)
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Kapasasan kulkas nomina: 105KW (-30 ℃ / + 35 ℃)
  • Piring: 10 piring, 10 lapisan anu efektif
  • Kaluaran: 3000kg / angkatan
  • Daya dipasang: 3KW
rincian

Plate Freezer Plate (sareng unit kompresor)

  • Dimensi Peraturan: 4090 × 1635 × 1340mm
  • Produk katirisan: 20 kg / potongan (Lauk lengkep fish
  • Suhu sareng suhu ngaluarkeun: Suhu pakan: + 15 ℃ temperature Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Nomer: 27 piring, lapisan anu efektif 26
  • Waktos katirisan: 200min
  • Waktos siklus katirisan: 220min
  • Kaluaran: 1040kg / angkatan
rincian

Solid Band Torowongan Freezer

  • Ukuran: 18000 × 2500 × 2720mm
  • Produk beku: Pangsit
  • Suhu infeed: + 25 ℃
  • Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Waktos katirisan: 4-40min
  • Kamampuh: 500KG / jam
  • Daya dipasang: 18KW
rincian

Terowong Sabuk bolong

  • Ukuran: 16000 × 3200 × 2660mm
  • Produk beku: Pangsit
  • Suhu infeed: + 25 ℃
  • Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Waktos katirisan: 7.4-74min
  • Kamampuh: 700KG / jam
  • Daya dipasang: 20KW
rincian

Impianement Band Torowongan Freezer

  • Ukuran: 8000 × 3200 × 3275mm
  • Produk beku: fillet lauk
  • Suhu infeed: + 15 ℃
  • Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Waktos katirisan: 2.3-23min laras
  • Kamampuh: 500KG / jam
  • Daya dipasang: 25KW
rincian

Ngaronjatkeun Torowongan Beubeur Beubeur

  • Dimensi susunaran: 27000 × 3200 × 3115mm
  • Produk katirisan: Udang
  • Suhu infeed: + 25 ℃
  • Suhu ngaleungitkeun: -18 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Waktos katirisan: 4-40min
  • Kamampuh: 1200KG / jam
  • Daya dipasang: 84KW
rincian

Carton Box Freezer

  • Ukuran karton (maksimal): 600x400x190 (mm)
  • Produk katirisan: Daging
  • Suhu rusak: + 12 ℃ (tengah)
  • Suhu anu dileungitkeun: -15 ℃ (tengah)
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Suhu di jero: -32 ~ -35 ℃
  • Kamampuh: 2100 karton , kira-kira 52t
  • Kapasitas dipasang: 138kw
rincian

Terowong Terowong Freezer

  • Ukuran karton (maksimal): 18310 × 4610 × 4175mm
  • Kapasitas katirisan: 5T (kacang héjo)
  • Suhu feed: + 10 ℃
  • Séntrége suhu: - 18 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Suhu katirisan: -35 ± 2 ℃
  • Waktu siklus produk beku ti infeed janten outfeed: 6-30min
  • Metode Defrosting: Air / defrosting hawa
rincian

Terowong Terowong Freezer

  • Ukuran karton (maksimal): 9180 × 5060 × 4900mm
  • Kapasitas katirisan: 5T (kacang héjo)
  • Suhu feed: + 15 ℃
  • Séntrége suhu: -18 ℃
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Suhu katirisan: -35 ± 2 ℃
  • Waktu siklus produk beku ti infeed janten outfeed: 6-30min
  • Metode Defrosting: Air / defrosting hawa
rincian

Pancaran Énggal

  • Ukuran: 2160 × 2160 × 3660mm (Kalayan kamar panyimpen és)
  • Suhu és berétak: -5 ℃ ~ -8 ℃
  • Ketebalan és keris: 1.5 ~ 2mm
  • Kapasasan kulkas nomina: 48.5KW (-25 ℃ / + 30 ℃)
  • Kulkas: NH3 / R404A / R507
  • Modél kompresor: 6FE-44Y-40P
  • Kapasitas pembuatan és: 7000kg / 24h
  • Kapasitas panyimpenan és: 7m³
rincian