EN

Imah>produk>Freezer Impingement

Freezer Sabuk Impingement Padet

IHTISAR

Lemari beku ieu utamina dianggo pikeun ngabekukan produk tuangeun, sapertos eusian lauk, hurang dikupas, cumi-cumi, pangsit, sareng sajabana Kusabab modél peledakan hawa na, éta kerowongan torowongan ngagaduhan épisiensi beku anu tinggi sareng rupa-rupa aplikasi dina ngolah tuangeun.

  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

● Sabuk conveyor ngagaduhan desain saluran hawa sirkular kalayan simétri nangtung dina raraga ningkatkeun pangaruh bursa panas.

Duanana tungtung infeed sareng outfeed dilengkepan alat drive ganda pikeun sacara efektif nyegah sabuk conveyor tina dieunakeun.

Ékuénsi ékspansi band tunnel nganggo gudang produksi panel insulated cold insulated storage pikeun produksi panel, anu mastikeun tingkat efisiensi énergi anu luhur sareng reliabilitas anu luar biasa sareng kualitas.

Lemari beku Impingement band dilebetkeun ku sistem kontrol pusat anu cerdas, alat deteksi otomatis sareng lampu peringatan, anu gampang dianggo pikeun pangguna sareng dijaga.



C1015C1415C1615C1815C2015C2215C2415C2615
Panjang kandang L10M14M16M18M20M22M24M26M
Lebar sabuk padetLebar sabuk 1500mm , tiasa dianggo 1440mm
Jangkungna saluran30 ~ 70mm tiasa diluyukeun
Kakuatan dipasangna26kw37kw43kw48kw54kw60kw65kw71kw
Qty. tina pameget46789101112


Éta ideu pikeun kadaharan ti laut, pastry, daging buah sareng tuangeun anu disiapkeun.

图片 2