EN

Imah>produk>Freezer Impingement

Bolong Impingement Freezer

IHTISAR

Ékuénsi beku terowongan sabuk impingement utamina dianggo pikeun ngabekukan katuangan anu rata, janten pilihan populér di industri kadaharan ti laut pikeun gancang beku lauk, beku, udang sareng seueur deui. Éta dilengkepan evaporator anu éfisién pisan sareng higienis sareng nganggo metode suplai cair pangénggalna pikeun efisiensi bursa panas anu 20% langkung luhur tibatan metode tradisional. Dibandingkeun sareng cara tradisional, leungitna beurat dahareun diturunkeun langkung ti 1.5%.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • panalungtikan

● Sabuk bolong nampilkeun desain saluran hawa sirkular kalayan simétri nangtung pikeun ningkatkeun pangaruh pertukaran panas.

Ékuél terowongan sabuk impingement nganggo lini produksi panél insulated gudang anu diimpor pikeun produksi panel, anu mastikeun tingkat efisiensi énergi anu luhur sareng reliabilitas anu luar biasa sareng kualitas.

Ékuél torowongan dilengkepan ku sistem kontrol pusat anu cerdas, alat deteksi otomatis sareng lampu peringatan, anu gampang dianggo pikeun pangguna sareng dijaga.

Terowongan beubeur bolong CW1015 / 18 CW1415 / 18 CW1615 / 18 CW1815 / 18 CW2015 / 18 CW2215 / 18 CW2415 / 18 CW2615 / 18
Panjang kandel L 10M 14M 16M 18M 20M 22M 24M 26M
Lebaran kandang W 3200mm / 3500mm
Lebar sabuk bolong Lebar sabuk 1500mm / 1800mm, lebar lumampah 1400mm / 1700mm
Jangkungna saluran 30~70mm bisa diatur
Kakuatan dipasangna 25kw 36kw 41kw 47kw 52kw 58kw 63kw 69kw
Qty. tina pameget 4 6 7 8 9 10 11 12


Éta ideu pikeun kadaharan ti laut, pastry, daging buah sareng tuangeun anu disiapkeun.

Taros Kami