EN

Imah>produk>Freezer Impingement

Bolong Impingement Freezer

IHTISAR

Ékuénsi beku terowongan sabuk impingement utamina dianggo pikeun ngabekukan katuangan anu rata, janten pilihan populér di industri kadaharan ti laut pikeun gancang beku lauk, beku, udang sareng seueur deui. Éta dilengkepan evaporator anu éfisién pisan sareng higienis sareng nganggo metode suplai cair pangénggalna pikeun efisiensi bursa panas anu 20% langkung luhur tibatan metode tradisional. Dibandingkeun sareng cara tradisional, leungitna beurat dahareun diturunkeun langkung ti 1.5%.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi
  • panalungtikan

● Sabuk bolong nampilkeun desain saluran hawa sirkular kalayan simétri nangtung pikeun ningkatkeun pangaruh pertukaran panas.

Ékuél terowongan sabuk impingement nganggo lini produksi panél insulated gudang anu diimpor pikeun produksi panel, anu mastikeun tingkat efisiensi énergi anu luhur sareng reliabilitas anu luar biasa sareng kualitas.

Ékuél torowongan dilengkepan ku sistem kontrol pusat anu cerdas, alat deteksi otomatis sareng lampu peringatan, anu gampang dianggo pikeun pangguna sareng dijaga.

Terowongan beubeur bolongCW1015 / 18CW1415 / 18CW1615 / 18CW1815 / 18CW2015 / 18CW2215 / 18CW2415 / 18CW2615 / 18
Panjang kandel L10M14M16M18M20M22M24M26M
Lebaran kandang W3200mm / 3500mm
Lebar sabuk bolongLebar sabuk 1500mm / 1800mm, lebar lumampah 1400mm / 1700mm
Jangkungna saluran30~70mm bisa diatur
Kakuatan dipasangna25kw36kw41kw47kw52kw58kw63kw69kw
Qty. tina pameget46789101112


Éta ideu pikeun kadaharan ti laut, pastry, daging buah sareng tuangeun anu disiapkeun.

Taros Kami