sadaya Kategori
EN

Garis Processing Buah & Sayuran

Kami nyayogikeun garis-garis pamrosesan lengkep pikeun katirisan tina granular, diiris atanapi diced buah sareng produk sayur. Kami nawiskeun garis pre-processing numutkeun kana sababaraha jinis pangabutuh pangolahan sareng ngagunakeun freezer torowongan cair pikeun ngarengsekeun prosés katirisan.

1 Produk

Garis Processing Buah & Sayur

    Kami nyayogikeun garis-garis pamrosesan lengkep pikeun katirisan tina granular, diiris atanapi diced buah sareng produk sayur. Kami nawiskeun garis pre-processing numutkeun kana sababaraha jinis pangabutuh pangolahan sareng ngagunakeun freezer torowongan cair pikeun ngarengsekeun prosés katirisan.



rincian