sadaya Kategori
EN

Kamar Freezer, Proyék Panyimpen Dingin

1 Produk

Kamar Freezer, Proyék Panyimpen Dingin

    Proyék neundeun tiis, kalebet produksi sareng ngolah panéter insulated storage tiis, ogé konfigurasi sareng instalasi alat panyimpen anu tiis, dianggo pikeun ngahasilkeun rupa-rupa kamar freezer sareng ruangan gudang tiis, ogé ngonpigurasikeun kendaraan logistis tiis.



rincian