sadaya Kategori
EN

Garis olahan Kadaharan

Kami mimiti ngadamel peralatan katirisan 30 tambah sababaraha taun ka pengker sareng urang ngagaduhan kamampuan ngararancang sareng ngadamel parabot katirisan utama sareng komponén. Ieu mangrupikeun produk pamrosesan dahareun anu kantos dilakukeun pikeun konsumén urang, sareng numutkeun hasil produksi sareng ukuran pabrik, urang tiasa ngadamel garis pemprosesan kadaharan ngaropéa kabutuhan khusus.

7 Produk

Garis Proses Laut

    Garis pamrosésan laut beku digunakeun pikeun ngalaksanakeun pengisaran, masak, pendinginan, gancang katirisan, glazing és, cai, sareng katirisan kadaharan laut sapertos udang atanapi lauk, mastikeun para pelanggan nampi garis produksi lengkep.



rincian

Garis Processing Bakery

    Garis pamrosesan bakery kalebet buktina kontinyu, cooler sareng freezer. Éta cocog pikeun prosés buktina, pendinginan sareng katirisan produk sapertos adonan, roti hamburger, roti bakar, muih, jsb.



rincian

Garis Processing Buah & Sayur

    Kami nyayogikeun garis-garis pamrosesan lengkep pikeun katirisan tina granular, diiris atanapi diced buah sareng produk sayur. Kami nawiskeun garis pre-processing numutkeun kana sababaraha jinis pangabutuh pangolahan sareng ngagunakeun freezer torowongan cair pikeun ngarengsekeun prosés katirisan.



rincian

Mesin kulit

    Mesin skinning digunakeun pikeun prosés kulit atanapi ngaleupaskeun lemak subkutaneus dina rupa lauk, sapertos cod, tuna sareng tilapia. Lumangsungna nganggo metode pemanasan puteran katirisan, kalayan ketebalan peeling sanggup disaluyukeun.




rincian

Ejector kapang

    Hal ieu sacara éksklusif dianggo dina kapang beku standar 7.5KG pikeun ngaleupaskeun barang tina cék katirisan.




rincian

Katirisan dulang sareng cék

    Numutkeun sarat palanggan pikeun ngolah sareng bungkusan, urang tiasa ngaropea rupa-rupa acuan beku pikeun dianggo kalayan piring freezer.




rincian

Kipas penyejuk, Dingin-hawa

    Square Technology nawiskeun kipas penyejuk anu dilengkepan ku panyimpen dingin sareng alat hawa tiis anu dianggo pikeun ngolah dahareun.




rincian