EN

Imah>produk>Cooler hawa>Dual coil cooler hawa

Dual coil cooler hawa

IHTISAR

Cooler hawa coil dobel digunakeun sacara luas pikeun tutuwuhan operasi, platform sareng tempat padamel tanaga sanés. Éta tiasa ngaropea pikeun sagala rupa sarat.


  • FITUR
  • spésifikasi
  • aplikasi

◆ Pendingin hawa ieu cocog pikeun situs operasional anu kedah di-AC. Éta tiasa ngajaga suhu daérah pengolahan tuangeun rendah.

Sirkulasi hawa lemes sareng seragam.