sadaya Kategori
EN

Didamel khusus

  • Tilik pangalaman 33+ taun '
  • Mibanda data aplikasi anu beunghar
  • Nyayogikeun solusi katirisan profésional
  • Panutupan industri dahareun beku
  • Ngawulakeun klien anu hargana 3000+

Tilik pangalaman 33+ taun '

SQTEG tumuwuh kalayan industri tuangeun beku Cina salami 33 taun. Ku ngaladénan industri dahareun beku, SQTEG parantos nampi langkung ti 3000+ klien anu berharga sareng pangalaman aplikasi anu saé, anu sadayana ngajadikeun perusahaan panyadia solusi anu lengkep sareng lengkep.

Mibanda data aplikasi anu beunghar

Dumasar data aplikasi anu disimpen, janten langkung saé sareng efisien SQTEG pikeun ngaropea produk pikeun syarat para klien béda.


Nyayogikeun solusi katirisan profésional

SQTEG ngagaduhan 1 pusat panalungtikan pikeun téknologi rékayasa alat beku gancang, 4 laboratorium & platform uji pikeun sababaraha tés prihatin; gawé bareng sareng seueur industri A-list sareng universitas di bumi sareng di luar nagri sapertos intralox di Amérika sareng Mayekawa di Jepang. SQTEG nyayogikeun tapi henteu dugi ka konsultasi proyék, desain pabrik, manufaktur alat-alat pemprosesan, instalasi, debugging, pangrojong teknis, jasa saatos jualan.

Panutupan industri dahareun beku

Alat anu gaduh spésifikasi anu béda-béda tiasa diterapkeun ka sadaya industri tuangeun beku, sapertos kadaharan ti laut, daging, hayam, pastry, bakery, kadaharan anu dilestarikan, és krim, jsb.


Ngawulakeun klien anu hargana 3000+

Produk diekspor ka
80+

nagara sareng daérah


nagara panas